Aktuel information til pårørende

Det er ikke altid nemt at se til på sidelinjen hvordan ens kære bliver svækket, men det er heller ikke nemt at agerer plejer og hjælper, samtidig med at man gerne vil have tiden til at kunne sætte sig og bare være selskabelig. Men hvor er det lige man går hen? Hvem henvender man sig til for at få hjælp?

Her hos Privat Pleje & Omsorg hjælper vi gerne.

Det er dog vigtigt at man kontakter den pågældende kommune, som den person der har brug for hjælpen, bor i. Her kan man bede om at tale med en visitator. En medarbejder fra kommunen vil derefter komme på et planlagt besøg for at finde ud af om der kan tilbydes visiteret hjælp og i hvilket omfang. Dernæst bliver borgeren givet det frie valg af leverandør, her er mulighed for at vælge Privat Pleje & Omsorg som den primære leverandør af de ydelser som borgeren er blevet visiteret hjælp til.

Er der derefter ønske om yderligere hjælp, pleje eller ledsagelse kan dette tilkøbes ved egen betaling. Se tilkøbsydelser.

Ved at få hjælp udefra er der mere tid til at være sammen om det nære, når familie og venner besøger borgeren. Så kan i som pårørende tage jer af hyggen, mens Privat Pleje & Omsorg klarer det praktiske.

Når en person skal modtage hjælp udefra, betyder det at der skal vindes tillid og tryghed hos en fremmed person, i mange tilfælde indebære det mange nye og grænse overskridende situationer. Hos Privat Pleje & Omsorg har vi stor fokus på trygheden og tilliden, vi arbejder i tætte teams, som derved giver et kendskab til de faste hjælpere som, kommer i hjemmet.

Som pårørende har du en stor betydning i at sikre at hverdagen glider. Det betyder ikke at vi på nogen måde forventer at man tager del i det arbejde der foreligger, men vi ønsker en tæt kontakt med den pårørende vedr. kvaliteten af det arbejde vi udfører og om kemien mellem vores hjælpere og borger er i top.

Hos os sætter vi dialogen højt og vi er aldrig længere væk end telefonen, eller en personlig samtale på kontoret. Så har du brug for at snakke så ring gerne på Tlf: 27 83 50 53 eller besøg os på vores kontor i Herning.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

27 83 50 53
kontakt@ppoo.dk