Om Privat Pleje & Omsorg

Folketinget vedtog i 2003, at det skulle være muligt selv at vælge hvilken pleje og praktisk hjælp man fik. Det betød at det var muligt for den enkelte borger, som har fået bevilling på hjemmehjælp, selv at kunne bestemme om de vil have en offentlig eller privat leverandør af pleje og praktisk hjælp.

Privat Pleje & Omsorg blev grundlagt i 2010, under navnet Privathjælpen, af en ejerkreds i Holstebro og Struer. I april 2010 blev Gitte Sundstrup Nielsen ansat til opstart af en ny afdeling i Herning, Her kørte hun selv alle besøg nat og dag de første 6 måneder. I 2012 voksede afdelingen til 14 ansatte og her købte og overtog Gitte Sundstrup Nielsen i samarbejde med hendes mand Hans Christian Jensen afdelingen i Herning og omdøbte det til Privat Pleje & Omsorg. I dag er Privat Pleje & Omsorg et veletableret firma med 3 afdelinger som har over 100 dygtige ansatte som levere pleje og praktisk hjælp til borgere i Herning og Ikast-Brande kommuner døgnet rundt.

Hos Privat Pleje & Omsorg arbejder vi tværfagligt med kommunens øvrige personale, det gør vi for at sikre et højt kommunikationsniveau omkring borgernes almene tilstand, på tværs af alle faggrupperne. Privat Pleje & Omsorg samarbejder også tværfagligt med kommunernes sygepleje faglige personale, for at sikre at vores borgere for den rigtige hjælp.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

27 83 50 53
kontakt@ppoo.dk