Om Privat Pleje & Omsorg i Ikast

Folketinget vedtog i 2003, at det skulle være muligt selv at vælge hvilken pleje og praktisk hjælp, man fik. Det betød, at det var muligt for den enkelte borger, som har fået bevilling på hjemmehjælp selv at kunne bestemme, om de vil have en offentlig eller privat leverandør af pleje og praktisk hjælp.

Privat Pleje & Omsorg blev grundlagt i 2010 under navnet Privathjælpen af en ejerkreds i Holstebro og Struer. I april 2010 blev Gitte Sundstrup Nielsen ansat til opstart af en ny afdeling i Herning, Her kørte hun selv alle besøg nat og dag de første 6 måneder. I 2012 voksede afdelingen til 14 ansatte og her købte og overtog Gitte Sundstrup Nielsen i samarbejde med hendes mand Hans Christian Jensen afdelingen i Herning og omdøbte det til Privat Pleje & Omsorg.  I dag er Privat Pleje & Omsorg blevet fusioneret med plejevirksomheden Kær.dk. Virksomheden består af 300 dygtige ansatte, som leverer pleje og praktisk hjælp til borgere i Herning, Holstebro, Ikast/Brande, Lemvig, Skive og Struer kommuner døgnet rundt. Privat Pleje & Omsorg ændre navn til Kær.dk. 

I vores Ikast/Brande afdeling arbejder vi tværfagligt med kommunens øvrige personale, det gør vi for at sikre et højt kommunikationsniveau omkring borgernes almene tilstand på tværs af alle faggrupperne. Privat Pleje & Omsorg samarbejder også tværfagligt med kommunernes sygepleje faglige personale for at sikre, at vores borgere får den rigtige hjælp.

Læs mere om os og vores ydelser her: 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

27 83 50 53
kontakt@ppoo.dk