Privat Pleje & Omsorg bliver til Kær.dk 

Læs mere om dette HER

 

Hjemmehjælp med fokus på individuelle behov

Hos Privat Pleje & Omsorg tilbyder vi en hjemmehjælp udover det sædvanlige. Vi lægger nemlig stor vægt på, at hjemmeplejen er mere end bare en rutinemæssig udførsel af pleje. I dagligdagen har vi øje for den enkelte, så vi kan støtte og hjælpe med det, som borgeren har behov for. Vi bidrager til en højere livskvalitet hos vores borgere, som er det, der giver vores arbejde mening. Vi arbejder med mennesker, og derfor ved vi, hvor stor en betydning en gennemgående dialog med både borgeren og de pårørende har. Vi tilbyder vores hjemmepleje til alle aldersgrupper – unge såvel som ældre.

Omsorgsfuld hjemmepleje i Ikast

Vi anser os selv som socialt ansvarlige, og derfor støtter vi stolt lokalsamfundet. Vi bidrager til det lokale miljø, så det bliver bedre for vores borgere at begå sig i. Vi tager del i fællesskabet, hvor vi hvert år støtter foreningen ”Vores Ikast” med et vilkårligt beløb. Vi ved, at vi er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, og derfor sørger vi altid for at levere en kvalitetssikret pleje, der lever op til forventningerne. Vores veluddannede personale har flair for borgernes behov, og på grund af vores samarbejde med Ikast-Brande Kommune om arbejdsprocesser og tilgange kan vi levere en gavnlig og berigende pleje. Vi sætter en ære i at levere hjælp, der har fokus på omsorg, høj faglighed og tillid.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald eller send en mail. Ring på tlf. 27 75 79 61 eller skriv til kontakt@ppoo.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.