Vores værdier hos Privat Pleje & Omsorg i Herning

Hos Privat Pleje & Omsorg i Herning arbejder vi ud fra et værdisæt, som vi bruger intern i virksomheden, ligesom det er de samme værdier vi arbejder ud fra hver dag ude hos vores mange borgere.

Kommunikation

Hos Privat Pleje & Omsorg mener vi, at kommunikationen er en af de store grundsten, i forståelsen for hinanden, uden god kommunikation opstår der misforståelser, som i værste ende kan medføre konflikter eller fejl.

God kommunikation er nøglen til succes, det er vigtigt at kunne forstå hvordan vi signalere imellem hinanden, da alle er forskellige i den måde de optager og distribuerer kommunikation på.

Hos Privat Pleje & Omsorg træner vi vores medarbejdere i kommunikation, så vi undgår passive og aggressive kommunikations mønstre. Derved sikre vi, at vores kommunikation er helt i top på arbejdspladsen og ude hos vores borgerne.

Udvikling

Hos Privat Pleje & Omsorg forstår vi vigtigheden i at blive ved med at udvikle os, så vi bliver rustet til fremtidens uforudsete ændringer.

Derfor tilbyder vi vores medarbejdere en række forskellige kurser og undervisninger. Så når vi står i situationen, kan vi håndtere opgaven med den rette faglighed.

Vi tilbyder vores medarbejdere at videreuddanne sig hos os, hvis ønsket opstår.

Trivsel

Hos Privat Pleje & Omsorg går vi meget op i trivsel, det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan føle sig sikre, sunde, tilfredse og engagerede på arbejdspladsen.

Vi værner om fællesskabet, som vi mener er en af hovedingredienserne for god trivsel. Vi mødes til fælles morgenmad, hjælper hinanden og arrangere diverse arrangementer udenfor arbejdstiden.

Privat Pleje & Omsorg har en medarbejderrepræsentant, tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant ansat som har til opgave at sikre at alle trives.

Kvalitet

Hos Privat Pleje og Omsorg betyder en god kvalitet alt, det er vigtigt at vi kan levere et godt resultat ude hos vores borgere hver dag.

Vores mål er at blive den mest attraktive hjemmepleje i Herning og Ikast/Brande kommune og det opnår vi kun ved at bygge en tæt kontakt til vores borgere så de kan føle sig trygge og tilfredse.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

27 75 79 61
kontakt@ppoo.dk