Privat Pleje & Omsorg bliver til Kær.dk 

Læs mere om dette HER


Dit lokale plejefirma i Herning - Hjemmepleje med fokus på dig

Hos Privat Pleje & Omsorg tilbyder vi hjemmehjælp eller hjemmepleje til alle, der er visiteret til pleje. Når du har fået din visitation, står det dig frit for, om du ønsker, at kommunen eller Privat Pleje & Omsorg skal hjælpe dig i dagligdagen. Det er meget vigtigt for os, at alle borgere føler sig trygge ved hjemmeplejerne i deres hjem. Derfor sørger vi altid for at begå os med stor respekt for dig og dit hjem. Vi vil gerne gøre borgerens dag så god som overhovedet muligt, og derfor yder vi en personlig omsorg for den enkelte. Uanset alder tilbyder vi både praktisk hjælp og personlig pleje. På den måde er vi med til at sikre, at vores borgere får en øget livskvalitet.

Hjemmehjælp handler om tillid

Alle vores borgere i Herning er sikret en hjemmepleje af høj kvalitet, fordi vi altid sørger for, at der er et godt samarbejde mellem personalet og borgerne. Kvaliteten sikres af vores veluddannede personale, der også er i tæt dialog med pårørende. Vi engagerer os i alle vores borgere, hvilket gør, at vi kan yde den omsorg og pleje, som borgeren har behov for. Vores målsætning er at blive den mest attraktive hjemmepleje i Herning Kommune. Med respekt, nærvær og tillid kommer vi længst, og derfor er de tre ting vores kerneværdier.

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder?

Så kontakt os endelig. Ring på tlf. 27 75 79 61 eller send os en mail pr. kontakt@ppoo.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vores hjemmehjælp er stabil, tryg og tillidsfuld, så tøv ikke med at kontakte os.